UUDET INTERNETSIVUT OSOITTEESSA HETO.FI

(17.2.2016) Helsingin Toimitilat on uusinut internet-sivunsa. Samalla on otettu käyttöön entistä helpompi domain heto.fi.

Niin viestintätarpeiden kuin internetin käytön kehittyminenkin on otettu huomioon Helsingin Toimitilojen uusissa internet-sivuissa.

Helsingin Toimitilat on toiminut vuonna 2016 jo kymmenen vuotta, minkä takia yhtiöstä on tullut jo osa kiinteistöjensä käyttäjien ja niille palvelua tuottavien yhteistyökumppanien arkea. Tämän takia internet-sivujen sisältöä on tiivistetty olennaiseen.

Yhtiön vanhoja internet-sivuja tehtäessä nettiä luettiin tietokoneelta. Vuonna 2015 älykännykät ja tabletit ovat usein se väline, josta nettiinkin mennään. Helsingin Toimitilojen uudet nettisivut on tehty niin, että ne toimivat yhtä hyvin niin tietokoneilta kuin mobiililaitteiltakin luettaessa.

Kun Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilat perustettiin, täytyi fi-domain tehdä yhtiön virallista nimeä noudattaen. Tästä syystä yhtiö varasi tuolloin domainin helsingintoimitilat.fi. Kun domain-käytäntö on tämän jälkeen vapautunut, liitettiin internet-sivutyöhön myös ajatus uuden aiempaan helpomman domainin etsiminen. Eri vaihtoehtojen miettimisen jälkeen päädyttiin domainiin heto.fi, joka on sekä helppo ymmärtää ja hahmottaa että pohjautuu suoraan yhtiön nimeen.

Yhtiön vanha domain helsingintoimitilat.fi on edelleen käytössä. Internetissä asiakas ohjautuu heto-fi -sivuston etusivulle sekä domainilla helsingintoimitilat.fi että domainilla heto.fi.

Yhtiön viralliset sähköpostiosoitteet säilyvät ainakin toistaiseksi muodossa etunimi.sukunimi(at)helsingintoimitilat.fi.

Vanhat nettisivuston Ajankohtaista-sivut säilyvät arkistona, josta netin käyttäjät voivat halutessaan tutustua Helsingin Toimitilojen ja sen kiinteistöjen käyttäjien toimintaan vuosina 2006 - 2014.

Yhtiön uudet internetsivut on tehty Helsingin Toimitilojen viestintäkumppanin LFC Groupin ja Luoja Oy:n yhteistyönä.

AVAINSANAT

Me olemme

Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilat on Helsingin kaupungin kokonaan omistama
keskinäinen kiinteistöyhtiö. 
Tehtävämme on ylläpitää kiinteistöjämme niin,
että Helsingin kaupunki ja rakennusten käyttäjät ovat toimintaamme tyytyväisiä.