Lastenpäivä huipensi Hannan juhlat

(27.1.2014) Kumppanuustalo Hannassa on vietetty Sturenkatu 12:n satavuotisjuhlia vuoden 2013 ja tammikuun 2014 aikana. Kiinteistöhän valmistui vuoden 1913 lopulla ja otettiin käyttöön tammikuussa 1914. Kun rakennus on aikanaan tehty pienten etenkin vähävaraisista perheistä tulevien lasten kouluksi, on juhliminen huipentunut tammikuussa 2014 lasten taidenäyttelyyn ja sen päätteeksi vietettyyn lasten päivään. Lasten päivä 24. tammikuuta sisälsi mm. satutuokioita, kasvomaalausta, rastipolun tehtävien miettimistä, makkaran grillausta ja puffetin antimien nauttimista. Kävimme taltioimassa muutaman muistikuvan Lasten päivästä.

Saapasjalkakissa isännöi Hannan lastenpäivää.

 

Mahdollisuus askarteluun ja piirtämiseen oli yksi osa Hannan Lasten päivää.

 

Tämä lastenpäiväläinen halusi käteensä nallen kuvan.

 

Hannassa on ollut tammikuussa lasten taidenäyttely, jonka teemana oli Saaristo.

 

Rastipolulla kysyttiin tällä rastilla, ovatko pöllöt hereillä enemmän päivällä vai yöllä. Muita rastikysymyksiä olivat mm. mitä oravat syövät, mitä karhut tekevät talvella, elävätkö hylkeet metsässä vai meressä ja mitä leikkejä luulet lasten leikkineen Hannan pihalla sata vuotta sitten.
AVAINSANAT

Me olemme

Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilat on Helsingin kaupungin kokonaan omistama
keskinäinen kiinteistöyhtiö. 
Tehtävämme on ylläpitää kiinteistöjämme niin,
että Helsingin kaupunki ja rakennusten käyttäjät ovat toimintaamme tyytyväisiä.