Ravintola Silvoplee täyttyi uusissa tiloissaan

(3.12.2013)


Satu Silvo iloitsi suosiosta, jonka kasvisravintola Silvoplee saavutti heti ensimmäisenä toimintapäivänä uusissa tiloissaan Toinen linja 7:ssä. Avajaispäivänä kolmessa tunnissa kävi yhtä paljon lounasvieraita kuin aiemmissa tiloissa koko päivänä. Myös avajaisjuhlissa ravintola pullisteli väkeä.

Kasvisravintola Silvoplee avasi ovensa uusissa Toinen linja 7:n tiloissaan maanantaina 2.12.2013. Ravintolan omistaja Satu Silvo oli iloinen ja onnellinen, kun remontti ja muutto on nyt ohi. Silvopleen avajaispäivä oli myös menestys. Sekä lounaalla että illalla olleessa avajaistilaisuudessa vieraita kävi runsaasti.

Lue myös Satu Silvon haastattelu ravintola Silvopleestä

Kasvisruoka on hyvää ja ravitsevaa. Silvopleen kokit saivat avajaistilaisuuden vierailta pelkkää kiitosta.

Kahvila ja smoothie bar on valmiina palvelemaan asiakkaita. Avajaisjuhlissa maistellut smoothiet ja pirtelöt olivat raikkaita ja hyvänmakuisia kuten Satu Silvo lupasi.

Alkuillasta ravintolatilastakin sai vielä miljöökuvia. Mitä pitemmälle ilta eteni, sitä täydempää ravintolassa oli. Tämä kuva on ravintolasalista "pihan puolelta".Luomu on tärkeässä osassa Silvopleen toimintaa. Ravintolassa voi nauttia mm. hyvistä luomuviineistä.

Ravintolan yhteydessä on myös myyntinurkkaus, josta voi ostaa mukaansa herkullista nautittavaa. Joulukuussa kellarikerroksessa on lisäksi POP UP -yrittäjien myyntitila, josta saa mm. taidokkaasti tehtyjä kauniita käsitöitä
.

AVAINSANAT

Me olemme

Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilat on Helsingin kaupungin kokonaan omistama
keskinäinen kiinteistöyhtiö. 
Tehtävämme on ylläpitää kiinteistöjämme niin,
että Helsingin kaupunki ja rakennusten käyttäjät ovat toimintaamme tyytyväisiä.